-Hvordan er det å være kokk på Sabi sushi?
«Å være kokk er veldig stressende, det er lange arbeidsdager og du har ikke noe særlig fritid.»
-Hvorfor ville du jobbe akkurat her?
«Jeg ville det egentlig ikke, men folk kommer til Norge på grunn
av de høye lønningene.»
-Hvor lenge har du jobbet her?
«Jeg har jobbet her i snart 2 år.»
-Hva gjør dere for å få kunder?
«Det viktigste er å ha ferske ingredienser, for eksempel
forskjellige typer ris og god fisk.»
-Når kommer det flest folk?
«Det kommer flest folk om morgenen, ca. fra klokken 11 til
klokken 13, og om kvelden i 5-6 tiden.»
-Kommer det mye folk når det er fotballkamper?
«Det kommer mange folk før kampene, men de kommer ofte for å bli
fulle før kampen egentlig.»
-Hva er du mest fornøyd med i restauranten?
«Teamet mitt. Uten teamet kan vi ikke drive restauranten. Ellers
er det nok møblene, og hvordan alt er satt opp.»
-Hva er favorittmaten din?
«Det er Cepelinai, nasjonalretten i Litauen. Jeg ikke bare spise
sushi.»laget av: Aleksander, Eskild og Arnar
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar