torsdag 30. januar 2014

Sabi Sushi

Lorenas Kradenovas er sjef på Sabi sushi Hinna. Vi har intervjuet han:

-Hvordan er det å være kokk på Sabi sushi?
 «Å være kokk er veldig stressende, det er lange arbeidsdager og du har ikke noe særlig fritid.»

-Hvorfor ville du jobbe akkurat her?
«Jeg ville det egentlig ikke, men folk kommer til Norge på grunn av de høye lønningene.»

-Hvor lenge har du jobbet her?
«Jeg har jobbet her i snart 2 år.»

-Hva gjør dere for å få kunder?
«Det viktigste er å ha ferske ingredienser, for eksempel forskjellige typer ris og god fisk.»

-Når kommer det flest folk?
«Det kommer flest folk om morgenen, ca. fra klokken 11 til klokken 13, og om kvelden i 5-6 tiden.»

-Kommer det mye folk når det er fotballkamper?
«Det kommer mange folk før kampene, men de kommer ofte for å bli fulle før kampen egentlig.»

-Hva er du mest fornøyd med i restauranten?
«Teamet mitt. Uten teamet kan vi ikke drive restauranten. Ellers er det nok møblene, og hvordan alt er satt opp.»

-Hva er favorittmaten din?
«Det er Cepelinai, nasjonalretten i Litauen. Jeg ikke bare spise sushi.»

laget av: Aleksander, Eskild og Arnar

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar